Vittnesmål

Fodors, frommers och Alaska Bästa Platserna reseguider har rekommenderat Gamla Stan Säng och Frukost sedan 1995.

 

Rekommenderas av San Jose Mercury News som “the place to stay” Homer. Också rekommenderas av L. A. Times, Chicago Sun och andra nationella dagstidningar.

 

“Tack för ett vackert, ljust rum med utsikt över bergen och den coola, vita rostiga stjärnan till höger om mig. Mycket inspirerande, båda.”

Dar Williams – Northampton, MA

 

“Vacker”

5 av 5 stjärnor granskade November 7, 2013

 

“Min man & amp; Jag stannade här för 2 nätter den 13 September. Vacker “gammal stil” byggnad med fantastisk karaktär. Inklusive den sluttande trappan, älskade den. Endast 3 rum i huset, 1 eget & 2 rum som delar 1 badrum. Rummen hade härlig “Laura Ashley” stil inredning och var mycket ren & bekväm. Stor säng & amp; riktigt mjuka kuddar! Det fanns en mycket hemtrevlig gemensam lounge med gratis te & amp; kaffe läget är bra och vårt rum hade fantastisk havsutsikt.”
Leanne G – Qld, Australien

 

“Du har gjort det mot mig igen. Riktmärket för var jag skulle springa iväg till om mitt liv föll ihop.”

Vance Gilbert – Arlington, Massa

 

“Homer är underbar och Gamla stan B&B är den största! Vi var glada att spara det bästa av vår Alaska resa till sist. Tack för gästfriheten.”

Ron & Pat Padduck – Dexter, Michigan

 

“Vi trivs verkligen här. “Ett rum med utsikt” som verkligen underskattar saker. Utsikten är superb. Rummet var en glädje, som i ett hus som andas smak och stil.”

Harry och Rita Vos-VanKeer – Duffell, Belgien